Kedves Érdeklődők!

 2010.04.28. 00:19

Megszületettek 2010 tavaszi Rákóczi és Kossuth Lajos utcai kirakat-szépségverseny részeredményei, melyben a szakmai zsűri kiválasztotta azt a 27 kirakatot, melyek részt vehetnek a közönségszavazáson, innentől tehát Önökre/Rátok van bízva a közönségdíj sorsa.

Sajnos az üzletek felkészültsége hagyott némi kívánnivalót maga után a zsűrizés idején. Kicsivel több lelkesedésre számítottunk a résztvevők részéről a verseny meghirdetésekor. A részletekről csak annyit mondanék el, hogy a versenyen automatikusan 160 kirakat vett részt, ebből pedig mindössze 28 érte el legalább a zsűri által maximálisan adható 50 pont 50%-át, azaz 25 pontot. Ebből 27 kirakat vesz részt a közönségszavazáson, egy pedig megnyerte a verseny fődíját, amit a holnapi nap folyamán teszünk közzé.

Alant található külön bejegyzésekben mind a 27 kirakat képe, melyekhez egyenként hozzászólás is fűzhető, illetve a lap legalján, vagy közvetlenül itt érhető el a szavazás, melyet május 26-án éjfélkor zárunk le. A poll-r-es szavazódoboz úgy működik hogy a megjelenített elemeken kívül lehetőség van a nyilakkal fel-le görgetni az elemeket, ha fölé húzod a kurzort, vagy előfordulhat, hogy rá is kell kattintani.

Szemléltetés:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mindenkinek köszönjük az érdeklődést és a részvételt!

A Köz-Tér csapat

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rakoczikirakat.blog.hu/api/trackback/id/tr931957947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tarkakutya 2010.05.07. 08:47:27

Nekem az aranypóké tetszik a legjobban! És emlékeim szerint mindig igényes kirakata volt az üzleteknek.
süti beállítások módosítása